Várja a gyerekeket Budapest egyik legkülönlegesebb óvodája!

Szeptember 1-én indul a következő nevelési év. A BZSH Benjamin Óvodája három óvodai csoporttal és bölcsődei csoporttal kezdi meg az évet.
A Budapesti Zsidó Hitközség által fenntartott intézmény Zugló kertvárosában közel 27 éve várja a Budapesten és környékén élő gyermekeket, zsidó és a zsidó vallás, kultúra iránt érdeklődő nem zsidó családokat, hogy megszínesítse napjaikat, és programjaival-játékaival erősítse a gyermekek egyéni képességeit.
A kiváló felszereltségű, modern épületben működő intézményünkben a nevelés, gyermekközpontú, az egyéni képességek és a harmonikus gyermeknevelés a fő célunk. Csoportjainkban  a gyermekek létszáma 18-20-fő, 2 óvodapedagógus és egy dajka segíti őket az egész napos programokban.
Az alapellátáson túl a Benjamin Óvoda logopédiai ellátást, zenei képességfejlesztő foglalkozást, kézműves foglalkozást, mozgásfejlesztést, iskola előkészítő foglalkozást, héber nyelvoktatást,Talmud Tóra foglalkozást biztosít, de igény szerint önköltséges foglalkozásokat is ajánlanak, melyek angol nyelvoktatás, úszás/korcsolya, foci, karate, alapozó terápia.
A jelentkezés, beiratkozás idejét a jelenlegi helyzetre való tekintettel meghosszabbították, így az elkövetkezendő hetekben is várják a szülők leveleit a bovoda92@gmail.com e-mail címen, ahol le lehet egyeztetni egy személyes látogatást is, hiszen május 11-től ügyeleti jelleggel ismét megnyitja kapuit az óvoda a gyerekek előtt!

2020, máj, 06