Pszichoszociális támogatás hozzátartozók részére magyar nyelven

Csoportot indítanak olyan magyarul beszélők részére, akiknek a hozzátartozója Izraelben van, aggódik és szeretne beszélgetni hasonló helyzetben élő emberekkel. A beszélgetést segítő szakember vezeti. A csoportos beszélgetés on-line módon zajlik.

Mazsihisz-Bzsh Krízis Info néven működik tovább a krízismenedzsment telefonos segélyhívó csapatának az oldala ezen a címen: https://www.facebook.com/cmhotline.
Aki becsatlakozna, kérjük küldjön az oldalnak Messenger üzenetet és válaszban küldik a Zoom beszélgetés részletes adatait. Az első csoport beszélgetésre már ma este – október 9., hétfő – sor kerül a beérkezett igények alapján. Igény szerint, a jelentkezők részére tartják meg a beszélgetést esténként.

A Covid korszakban és az ukrajnai háború első szakaszában is működő szolgáltatást, a csapat egy része a kialakult izraeli háborús helyzethez alakította, hogy olyan formában nyújtsanak segítséget, amit nem mindenki egyszerre, egymással párhuzamosan nyújt. Ez a krízis is más az előzőekhez képest.

Kiállunk Izrael mellett!

2023, okt, 09