A MUSZOE közleménye a Honvédkórházi ellátásról

A Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete (MUSZOE) tájékoztatja tisztelt tagjainak azon részét, akik Honvédkórház jogosultsággal rendelkeznek, hogy a 2023 évi (évente hosszabbítja ugye az illetékes minisztérium) jogosultságok adminisztratív része az illetékes minisztériumnál , – kis csúszásban -, de folyamatban van.
“Ahogy már 11 éve a Muszoe tagsága ezt megszokhatta, egyesületünk mint minden évben most is intézi ezen folyamatot számukra.

A MUSZOE vezetésének közbenjárására, azaz kérésére az átmenti időszakban Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós a Honvédkórház Főigazgatója saját hatáskörben a 2022 évi jogosultság igazolásainak felhasználhatóságát meghosszabbította a zavartalan és folyamatos egészségügyi ellátás biztosítása érkében addig is, ameddig a MUSZOE érintett tagsága a 2023. évi igazolás megkapja.

Tapasztalataink alapján és a Honvédkorház visszajelzése szerint a 2022-es jogosultsággal érkezők ellátásában fennakadás jelenleg nincs, tehát a MUSZOE tagságának egészségügyi ellátása a Honvédkórház és annak tagintézményeiben zökkenőmentesen folytatólagos. ‼ Kérjük az 2023. jogosultságok megérkezéséig minden érintett tagunk a 2022 évi igazolásával keresse fel ezen intézményeket.

Az ügyben amennyiben fejlemény történik természetesen továbbra is tájékoztatjuk a tagságunkat.

Engedjék meg, hogy kitérjünk Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós főigazgató úrnak a humánus, egyébként gyors és korrekt együttműködésére. Azaz a konkrét segítséget a MUSZOE arra jogosult tagsága irányában ezügyben is, részére ezúton is megköszönjem, megköszönjük egyesületünk több ezer tagjának nevében is.” – írja közleményében a MUSZOE.

2023, febr, 03