A Frankel új programsorozata: Hogyan maradjunk fiatalosak testileg és lelkileg?

A fiatalság visszahozatala, avagy hogyan maradjunk mozgékonyak idős korban – Steinberg Mónika tudja a választ és meg is tanítja a Frankeleseknek.

Várják azokat a 60-80 éves hölgyeket és urakat, akik szeretnének mozgékonyak maradni és mobilitásukat megőrizni. Akiknek fontos, hogy testileg és szellemileg aktívak maradjanak, akik szeretnének hosszú ideig képesek maradni arra, hogy ellássák magukat. Akik tudják, hogy az egészségük megtartásához fontos, hogy feltöltődjenek, hogy társaságban legyenek, akik szeretnék tartalmasan eltölteni az idejüket.

A fiatalság visszahozatala program speciális légzőgyakorlatokból és festési gyakorlatokból tevődik össze.

A kifejezetten időseknek kifejlesztett egyszerű, mégis speciális légzőgyakorlatok segítségével energetizáljuk és oxigénnel töltjük fel a szerveket, ami megfiatalítja azokat és elősegíti az egészségesebb működésüket.

Vizes papírra, akvarel típusú festékkel olyan képeket készítünk, amelyek támogatják a légzés nyugodtabbá és ritmikusabbá válását, segítenek, hogy rendeződjön a belső egyensúly, öröm és békesség érzése jelenjen meg. Ezáltal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat. A részvételhez nem szükséges festési ismeret.

Találkozó: szerda délelőttönként 10 órakor
Helyszín: Frankel klub

A program az angliai Tobias School of Art and Therapy mesterfokú képzésének szakmai gyakorlataként valósul meg, így a részvétel ingyenes.

Jelentkezés:
Email: bekeffy101@gmail.com
Telefon: +36209445401

2023, febr, 03