Megkezdődött a beiratkozás a Benjamin Óvodába

A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő Benjámin Óvoda és Bölcsőde a főváros egyik legkülönlegesebb ovija, hiszen itt a kicsiket nemcsak az ősi zsidó hagyományokkal ismertetik meg, hanem a legmodernebb robotikai játékok is rendelkezésre állnak, ráadásul – ha minden a tervek szerint alakul – hamarosan a kétnyelvű magyar-angol foglalkozások is beindulnak.

Két és fél éves kortól mindenkit szeretettel várunk Zugló zöldövezeti részén elhelyezkedő intézményünkbe, amely a belvárosból éppúgy könnyen megközelíthető, mint a külvárosból, köszönhetően az M3-as autópálya közelségének.

Jelenleg 91 gyermekkel foglalkoznak a Benjaminban, a következő nevelési évre pedig már meg is kezdődött a beiratkozás. Mivel a nagycsoportosok közül huszonöten szeptembertől iskolába mennek, még vannak szabad férőhelyek

A Benjaminban olyan speciális képzések várnak a gyerekekre, mint sehol másutt: mivel a BZSH intézményéről van szó, természetesen kiemelt helyen szerepel a zsidó nevelés, van tehát héber óra, Talmud Tóra (természetesen a kicsikre szabva) és rabbi vezetésével a zsidó ünnepeket is megtartják.

Az óvoda azzal is büszkélkedhet, hogy robotikai játékokra is lehetőséget ad, ha pedig minden a tervek szerint alakul, akkor a következő nevelési évben megkezdődik a kétnyelvű magyar-angol képzés.

A gyerekek már 2 és fél éves kortól beirathatóak a Benjaminba és egészen iskolakezdésig remek helyük lesz, aztán ilyen megbízható alapok után egészen biztosan a sulit is akadály nélkül veszik majd, köszönhetően az magas szakmai színvonalú iskolai előkészítőnek.

Jelentkezni az intézménybe az alábbi elérhetőségeken lehet:
E-mail: benjamin@bzsh.hu
Telefon: +36 30 695 6625

Megközelíthetőség: 

Bővebben a Benjamin Óvodáról és Bölcsödéről>>>                Az intézmény weboldala>>>

2023, jan, 31