A Dohány és a Rumbach zsinagóga lett az év legjobb rendezvényhelyszíne

Idén 12. alkalommal adták át a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak.

A  Turizmus Kft. által működtetett Business Traveller Hungary Magazin a hazai turisztikai szakma egyik legrangosabb orgánuma, amely igen nagy presztizzsel rendelkezik a magyar turisztikai üzletágban. Ez adta a jelentőségét annak, hogy a Dohány utcai zsinagóga-komplexum és a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga idén nyáron – a szakújságírók és turisztikai szakemberek szavazatai alapján – bekerült az Év Legjobb Rendezvényhelyszíne három esélyes jelöltje közé. 

A Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence 2022 díjak idén olyan cégekhez kerültek, amelyek rugalmasságukkal, szolgáltatásuk minőségével és hatékonyságukkal kiemelkedtek versenytársaik közül.

A corporate turisztikai szolgáltatók 10 kategóriában versenyeztek, a győztesek mellett 5 közönségdíjas és egy különdíjjal jutalmazott vállalkozás is vehetett át elismerést.

A díjátadón Kiss Henriett, a Rumbach utcai zsinagóga és közösségi tér igazgatója és dr.Róna Iván, a Mazsihisz turisztikai igazgatója vették át az okleveleket.2022, szept, 20