A Petah Tikva stadionja lesz a leginnovatívabb Izraelben

A Petah Tikva Fejlesztési Alap bejelentette, hogy 5G rendszereket telepítenek a szurkolók számára a HaMoshava Stadionban Petah Tikván.

Az egyedülálló projektben részt vevő vállalatok az 5G világ legfejlettebb fejlesztésében vehetnek részt, és bemutathatják technológiáikat, lehetővé téve így a rajongók számára, hogy a fejlett izraeli megoldásokat élvezhetik egy labdarúgó meccs alatt – írja az Arutz Sheva.

A sport világszerte az 5G hálózat ugródeszkája, és lehetséges felhasználása áttörést jelent. Egy olyan valóságban, ahol a fogyasztók és a szurkolók igényei napról-napra nőnek, az 5G-alapú technológiák fejlesztésében rejlő lehetőségek a sportban innovatív élményt és új gazdasági modelleket jelenthetnek.

Az 5G technológiák olyan speciális funkciókat tesznek lehetővé, amelyek kompatibilisek a sporteseményekkel, mint például a visszajátszások, vagy a szolgáltatások azonnali igénybevétele.


A fejlett technológia által teremtett új lehetőségek két fő területen segíthetnek: a szurkolók stadionbeli élményének felerősítése és az otthoni szurkolók számára a közvetítések élményének javítása.

2022, ápr, 21