Gálvölgyi János lesz a Bálint Ház vendége

“A család végtelenül egyszerű, de ugyanakkor kifejezhetetlen és zavaros.” -hangzik az idézet Örkény István Április című művéből, amin keresztül számos kérdést megvitathatunk jelenlegi életünkkel kapcsolatban.

Vajon már a születésünk előtt eldőlt, hogy milyen emberek leszünk? Milyen transzgenerációs viselkedési mintákat, értékeket, szokásokat, hagyományokat, traumákat kapunk és viszünk tovább? Kinek és hogyan felelünk meg? Egyáltalán meg kell felelni? Vannak kibeszéletlen konfliktusok, titkok a családban és ezekkel mit kezdünk? A batyunkban milyen „hamuban sült pogácsákkal” válunk felnőtté, keresünk párt, házasodunk, neveljük a gyerekeinket? Hogyan kötünk kompromisszumokat, ha egy házasságban vagy a generációk között értékkülönbség mutatkozik?

Csak néhány kérdés, amikre Hadas Krisztina, Prima Primissima díjas riporter ismert művészekkel, közszereplőkkel beszélgetve keresi a válaszokat. Házaspárok, szülők és gyerekeik családmeséin keresztül gondolkodhatunk el a saját tapasztalatainkon, megéléseinken.

Évadnyitó beszélgetés: 2024.09.18. 18:00 – Bálint Ház
Vendégek: Gálvölgyi János, Gálvölgyi Dorka és Gálvölgyi Eszter

Jegyvásárlás>>>

2024, szept, 11