Már kaphatóak a jegyek a Budapesten megrendezésre kerülő Izrael-Olaszország labdarúgó mérkőzésre

Az Izraeli Labdarúgó Szövetség megnyitotta a jegyértékesítést a magyar szurkolók részére is a szeptember 9-én, hétfőn 20:45-től kezdődő Izrael-Olaszország mérkőzésre.

A magyar drukkerek számára a Bozsik Aréna B-szektoraiba érhetők el a jegyek, amelyek 25 euróba kerülnek. Amennyiben egy szektor megtelik, újabb kerül megnyitásra. (A VIP jegyár 250 euró)

Mint köztudott az országban fennálló háborús helyzet miatt az izraelieknek továbbra is külföldön kell játszaniuk hazai mérkőzéseiket, és a legutóbbi három találkozójukat Magyarországon rendezték. Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban novemberben Svájcot és Romániát a felcsúti Pancho Arénában, márciusban Izlandot a Szusza Ferenc Stadionban fogadták.

A Nemzetek Ligája A osztályának 2. csoportjában Izrael a 2021-ben Európa-bajnok olaszokat szeptember 9-én, a 2018-ban világbajnok, 2022-ben vb-ezüstérmes franciákat október 10-én, a belgákat pedig november 17-én fogadja. Az európai szövetség honlapja szerint az első és a második meccsre Kispesten kerül sor, a harmadik helyszíne egyelőre nincs megjelölve.

Jegyvásárlásra az alábbi linken van lehetőség>>>

2024, aug, 19