Már a Netflixen is megnézhető a Lefkovicsék gyászolnak

Jó hír azoknak, akik nem tudták a moziban megnézni a Lefkovicsék gyászolnak című filmet, hogy a több díjjal is kitüntetett alkotás már felkerült a népszerű médiaszolgáltató oldalára, a Netflixre is, így még szélesebb közönség számára is megtekinthetővé válik.

A filmnek a mozikban is óriási sikere volt, áprilisig 27.934-en nézték meg és a Netflixnek köszönhetően a megtekintések száma vélhetően hamarosan nagymértékben nőni fognak.

Breier Ádám filmjének történetében Lefkovics Tamás, a nagyszívű, de konok bokszedző (Bezerédi Zoltán) viszonya annyira megromlott a fiával, Ivánnal (Szabó Kimmel Tamás), hogy évek óta nem beszélnek egymással. Iván Izraelbe menekült az apjával való konfliktus elől, ortodox zsidóként ott él és alapított családot, Budapestről csak az édesanyjával (Máhr Ágnes) tartja a kapcsolatot. Az anyuka váratlan halálakor Iván a hatéves kisfiával (Leo Gagel) hazatér, hogy a zsidó hagyományoknak megfelelően egyhetes gyászt, shivát üljenek a szülői házban. A két férfin keresztül két világ feszül egymásnak, aminek a tétje a család egyesülése.

2024, jún, 21