Nemzetközi Ifjúsági Program a Bálint Házban

A Bálint Ház idén nyáron július 7-14. között egy egyedülálló kulturális csereprogramra invitálja a 14-16 év közötti fiatalokat, akik aktív résztvevői a zsidó közösségnek. Tizenkét magyar fiatal egy egész hetet tölthet együtt a San Diegoból érkező kortársaival, hogy kapcsolatot építsenek egymással és megismerjék egy másik nemzetközi zsidó közösség életét és szokásait.

A bázis a Bálint Ház lesz, de rengeteg izgalmas programmal készülünk a csapat számára. Tervezünk workshopokat, angol nyelvű filmvetítést, szombatfogadást, közös városnézést. A tábor célja, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak arra, hogy szórakozzanak, tanuljanak és erősítsék kapcsolataikat más hasonló érdeklődésű fiatalokkal a világ másik részéről.

Egy két program amire számíthatnak:
Kincsvadászat a zsidó negyedben – Szabadtéri mozizás – Közös szombatfogadás Strandolás a Lupa szigeten – Identitás workshop a Haverral – Hajókirándulás

A külföldről érkező fiatalokat a magyar résztvevők szállásolják el, hogy igazi családok vendégszeretetét élvezhessék. A reggelit a családok biztosítják a gyerekeknek, de ezen felül minden ellátásról, belépő jegyről és a fiatalok hangulatáról a Bálint Ház gondoskodik egy hétig!

Ez egy különleges lehetőség, ahol a fiatalok sokat tanulhatnak a zsidó identitásukról, mások megismerésén keresztül.

Jelentkezz most!

Időpont: 2024. Július 7-14.

Helyszín: Budapest

A részvétel ingyenes!

JELENTKEZNI AZ ALÁBBI LINKEN LEHET>>>

Bővebb információ>>>

2024, jún, 05