Ma délután ismét kinyit a Bét Jehuda teaháza

A Bét Jehuda zsinagógai körzet ezen a héten vasárnap 18 órakor ismét kinyitja virtuális teaházát.

A vendég ezúttal egy operaénekes, művésztanár, az OR-ZSE Liturgia tanszékének megbízott tanszékvezetője lesz, aki 1991-ben debütált az Operaházban Mozart az Éj királynőjének szerepével.
Ezúttal vendég előadókat is meghívtak:

Fekete László:
A Dohány utcai zsinagóga főkántora, a OR-ZSE zsidó szakirányú kántorképzés szakfelelőse. Rendszeres fellépője itthoni és külföldi vallás zenei eseményeknek,mint kántor, mint műsorszerkesztő.

Giora Sharon:
USA-ban élő főkántor és operaénekes -rendező. Kántorcsalád leszármazottja.Pályafutása során Európa számos országában Izraelben és Észak- Amerikában is fellépett, mint kántor vagy operaénekes.

Az előadásokban megismerhetjük az énekpedagógia- és a kántorművészet történeti fejlődését, a kettő közös kapcsolódását, egymásra épülését.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a beszélgetésre, akárcsak a nyolcadik kerületi zsinagógába, amely már szintén nyitva áll az imádkozni vágyók előtt.

Aki be szeretne kapcsolódni a zoom-os összejövetelbe, és eddig még nem járt a Bét Jehuda teázásain, az a betjehuda@gmail.com címen tud regisztrálni.

Belépési link:
https://us02web.zoom.us/j/4679404118?pwd=eWRrQ1dqbkw2T3pSSFZXRVkybG9qUT09
Meeting ID: 467 940 4118
Passcode: 3838

 

2022, máj, 29