Megújult a weboldalunk

Kedves olvasóink!

Ennek is eljött az ideje. Nyolc évvel ezelőtt kezdte meg működését a Budapesti Zsidó Hitközség weboldala. Az azóta eltelt években csaknem kilencezer hír, cikk került fel a BZSH oldalára.

A folyamatos számítástechnikai fejlődés miatt az online médiumok viszonylag hamar elavulnak, így már a bzsh.hu jól megszokott felülete is megérett a modernizációra.

Tartalmi szempontból oldalunk nem változik. Továbbra is rendszeresen hírt adunk a zsidó közösség életéről, a budapesti körzetek programjairól, az olvasókat érdeklő, a világ zsidóságát érintő fejleményekről.

A színesebb és korszerűbb külsővel együtt külön fókuszt kapnak az oldalon a BZSH kiemelt intézményei is, de virtuális naptárunkban a havi érdekesebb budapesti programokat és az aktuális Szombatok beköszöntét-kimenetelét is megtalálhatják majd.

Miután a ráncfelvarrással nyolc év csaknem kilencezer cikkét, többezer fotóját is az “új köntösbe kell öltöztetni”, az első napokban még akadhatnak fennakadások a régi tartalmak elérését illetően, de igyekszünk mihamarabb mindent kijavítani, hogy a közelgő Purimot már egy tökéletesen működő weboldallal köszönthessük.

2022, márc, 11