Megnyitották a 2021/22-es tanítási évet a Scheiberben

Péntek délelőtt került sor a 2021/22-es tanév megnyitójára a BZSH Scheiber Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban.
A megnyitón, amelyen a diákok és a szülők is maszkban vettek részt Kovács Bernadett köszöntőjében örömét fejezte ki annak, hogy a járványhelyzet mérséklődése folytán végre ismét együtt lehetnek a diákok az iskola falain belül és reményét fejezte ki annak, hogy idén nem kell majd digitális oktatás formájában folynia a tanóráknak.
Mester Tamás BZSH elnök is hasonlóképpen fogalmazott köszöntőjében, és elmondta, a hitközség tavaly is és idén is mindent megtesz, hogy a járványhelyzet alakulásától függetlenül is zavartalanul folyjon az oktatás a Scheiberben.
Az elnök köszöntője végén Jusztin Ádámmal, a Maccabi VAC Hungary elnökével leleplezett egy új dicsőségtáblát az iskola aulájában, amelyen az elmúlt években a Maccabi Világjátékokon érmet szerző scheiberes diákok nevei szerepelnek, és remény szerint kerülnek fel a közeljövőben is.
A diákokat és a tanárokat a megnyitó végén dr.Verő Tamás főrabbi áldotta meg, és a közelgő zsinagógai esztendő miatt felhangzott a sófár hangja is, ezzel hivatalosan is kezdetét vette a 2021-22-es tanév a Scheiberben.
Képeink az évnyitóról>>>

2021, aug, 27