Jó hír a Honvéd Kórházban ellátásra jogosultaknak

A Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete (MUSZOE) közleménye alapján, az egyesületi tagok közül, az arra jogosultak Honvéd Kórház jogosultságát hivatalosan 2021. december 31.-ig meghosszabbították.
Sessler György a MUSZOE elnöke, már 2020 nyarán elkezdte az egyeztetést az illetékes Honvédelmi minisztériummal, mely alapján most sikerült a hosszabbítás.
A meghosszabbítás automatikusan fog érkezni minden tag regisztrált postai címére, mint minden évben. Ez nyilván időt fog igénybe venni, hiszen a COVID járvány nélkül sem egyszerű feladat közel hatezer jogosult dokumentációjának beszerzése és annak postai úton történő kiküldése.
Így mindenkitől türelmet kérnek, abc sorrendben a postázás és adatfeldolgozás e hónaptól már folyamatos lesz.
A Honvéd Kórház igazolással egy időben fog megérkezni a MUSZOE tagságához szükséges éves – jelképes összegű – tagdíj befizetéshez szükséges csekk is. Kérésük szerint ezt mindenki szíveskedjen befizetni, lévén a civil egyesület állami támogatásban nem részesül.
Azok a tagok akik a 2020-as tagdíjat sem fizették be, azt is szíveskedjenek pótolni.
TUDNIVALÓK!
Amennyiben nem találják meg a befizetéshez szükséges, minden évben postázott csekket, úgy a MUSZOE bankszámlája utalással is befizethetik azt:
Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete
Bankszámla szám: 10200823-22215192
Utalásnál megjegyzés rovatba kérjük írják be, hogy 2020 és vagy 2021 éves tagdíj!
Természetesen, aki támogatást akar küldeni az egyesületnek ugyanezen bakszámla számra megteheti, az azt írja a közleménybe, hogy adomány.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
Jelen járványügyi helyzetben a MUSZOE személyes ügyfélszolgálata szünetel.
Telefonon ügyfélszogálati napokon (KEDD és CSÜTÖRTÖK 10.00-12.00 közt, kivéve ünnepnapokon) az ügyfélszolgálatot a (1) 302 3077, vagy a (1) 604 1142 telefonszámon érhető el.
Az ügyfélszolgálat e-mail címe : munkaszolgalat@gmail.com
Köszönet illeti Sessler elnök urat, fáradhatatlan munkájáért ezügyben, amit a közel hatezer érintettért tett.
Természetesen a Honvédelmi minisztérium illetékes munkatársainak segítségét is köszönjük a tagság nevében.

2021, febr, 19