A tel-avivi mentőállomások romantikus hotspotokká válnak

Tel-Aviv önkormányzata bebizonyította, hogy a romantika a koronavírus időszakában csak egy kis kreativitást, festői tengerpartot és meleg mediterrán éghajlatot igényel.
A város ezen a héten egyedülálló projektet indított Tel-Aviv-Yafo tengerparti mentőtornyaiban, ahol romantikus randevú helyszíneket kínálnak a párok számára, miközben a városban a bárok és éttermek a járványhelyzet miatt zárva tartanak.
Az újszerű helyszín, a tengerre néző kilátás, a meleg időjárás és a hullámok hipnotizáló hangja elegendőnek tűnik a tökéletes szabadtéri randevú eléréséhez, az önkormányzat egy ingyenes üveg bort és díszeket is ad, hogy bebiztosítsa, hogy örök emlékhez juttatja a szerelmes párokat.
A Tel-Avivban lakók hozzávetőlegesen 30 százaléka 18 és 35 év közötti, így világszerte elismert a város fiatal szellemisége.
Az önkormányzat a Covid-19 kitörése óta számos kreatív ötletet ötvözött, hogy a dinamikus légkört a lehető legnagyobb mértékben életben tartsa a lakók biztonságának veszélyeztetése nélkül.
„Tel-Aviv-Yafo: A non-stop város nem hajlandó megállni” címmel kulturális kampányt indítottak, amelynek során az Egészségügyi Minisztérium korlátozásait betartva városszerte kultúrális előadásokat is tartanak.

2020, dec, 01