Elindult a Benjamin Óvoda új honlapja

Az új nevelési évre készülve megújult a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő Benjamin Óvoda és Bölcsőde honlapja. Az új és divatos ruhába öltöztetett felület hasznos és naprakész információkat tartalmaz. A szülőknek jó böngészést az új honlapon, a gyerekeknek pedig örömteli órákat a Benjaminban!
A Zuglóban, kertvárosi körülmények között 1992 óta működő Benjamin Óvoda és Bölcsőde nyitva áll nyitva áll a Budapesten és környékén élő minden gyermek előtt, akár zsidó, akár nem zsidó, de a zsidó vallás és kultúra iránt érdeklődő családról van szó.
Ha az intézmény honlapjára ellátogatnak, mostantól új, vidám, könnyed köntösbe öltöztetett felülettel találkozhatnak. A szép és modern grafikai megoldásokkal díszített honlap könnyen áttekinthető, s különös előnye, hogy a legfőbb információk már a főoldalról elérhetők, azaz egy görgetéssel végig lehet menni a kínálaton.
A honlap középrészén kaptak helyet a speciális foglalkozások linkjei, ezekre külön felhívjuk a figyelmet, hiszen képet adnak az intézmény széles spekrumáról: logopédia; zenei képességfejlesztés; kézműves műhely; tartásjavító, mozgásfejlesztő torna; judaisztika; héber nyelv; iskolaelőkészítő.
Vannak önköltséges foglalkozások is, ezek a következők: angol, karate, foci, úszás/korcsolya. Lényeges újdonság, hogy a 2020/2021-es nevelési évtől angol-magyar kéttannyelvű csoport beindítását tervezik.